11.12.2020 р. – засідання Вченої ради

Шановні колеги, 11 грудня 2020 р. о 14 год. 00 хв. (zoom)   відбудеться засідання Вченої ради ОНАХТ

 

 

П О Р Я Д О К    Д Е Н Н И Й

 

 

  1. Затвердження результатів таємного голосування.

Голова лічильної комісії Соловей А.О.

 

  1. Звіти директорів навчально-наукових інститутів.

          Директор ННТХКтаЕ ім. В.С.Мартиновського Косой Б.В.,

директор ННТПЕіМ ім. Г.Е. Вейнштейна Мельник Ю.М.

 

  1. Про затвердження правил прийому для здобуття вищої освіти в ОНАХТ в 2021 році.

Відповідальний секретар приймальної комісії Кашкано М.А.

 

  1. Про призначення двох рецензентів та визначення структурного підрозділу для проведення попередньої експертизи дисертаційної роботи:

4.1)  Немченко Г. В. на тему«Розвиток підприємств харчової промисловості в умовах реформування аграрного сектору економіки»,  представленої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність;

4.2) Седікова Д. В. на тему «Інноваційні підходи формування логістичних ланцюгів підприємств зернового ринку», представленої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 073 – Менеджмент;

4.3) Мільчевої В. В на тему «Розвиток інноваційної діяльності виноробних підприємств в умовах економічної нестабільності», представленої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність;

4.4) Новосельцевої В. В. на тему «Розробка технології очищення води з використанням в якості фільтруючих матеріалів вторинної сировини харчових підприємств», представленої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальність 181  – Харчові технології.

Проректор з наукової роботи Поварова Н.М.

 

  1. Щодо розширення повноважень спеціалізованої вченої ради Д 41.088.01 (голова – д.т.н., професор, академік НААН України Єгоров Б.В.) для проведення разового захисту дисертації Капустян Антоніни Іванівни на тему «Наукові основи розробки технологій функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження» за спеціальністю 03.00.20 «Біотехнологія» (технічні науки) з введенням додаткових членів ради з науковим ступенем доктора технічних наук та доктора біологічних наук.

 

  1. Про перезатвердження тем дисертаційних робіт.

Завідувач відділу аспірантури і докторантури Лівенцова О.О.

 

  1. Про зміни у складі Наглядової ради.

 

  1. Затвердження Положень і змін до них з основної діяльності та про структурні підрозділи ОНАХТ.

 

8.1)  Положення про видавничо-поліграфічний відділ;

8.2) Положення про Центр маркетингу, реклами та профорієнтаційної діяльності;

8.3) Положення про атестацію  педагогічних працівників фахового коледжу ОНАХТ;

8.4) Положення про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників ОНАХТ;

8.5) Зміни до Положення про тьюторів;

8.6) Зміни до Положення про Екзаменаційну комісію;

8.7) Зміни до Положення про Вищу школу педагогічної майстерності;

8.8) Зміни до Положення про проведення конкурсу на кращі дипломні проєкти/роботи, кваліфікаційні роботи в Одеській національній академії харчових технологій;

8.9)  Шаблон диплому фахових коледжів ОНАХТ;

8.10) Положення про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників та укладання з ними трудових договорів (контрактів) Одеської національної академії харчових технологій;

8.11)  Зміни до Положення про дистанційне навчання в Одеській національній академії харчових технологій;

8.12) Зміни до Положення про організацію освітнього процесу;

8.13) Зміни до Порядку переведення студентів ОНАХТ на вакантні місця державного замовлення;

8.14) Зміни до Положення про академічну доброчесність в ОНАХТ;

8.15)  Зміни до  Положення про проведення підсумкового семестрового контролю в дистанційному режимі;

8.16) Зміни до Порядку обліку виконання навчального навантаження під час здійснення навчального процесу в дистанційному режимі.

 

  1. Про рекомендацію до друку.

             

9.1) монографії «Науково-практичні аспекти застосування фізіологічно-активних речовин у виноградарстві». Автор: Каменева Н.В.

 

9.2) монографії « Фізіологічні та біохімічні основи агроприйомів для підвищення врожаю і якості винограду». Автор: Каменева Н. В.

             

 9.3) монографії  «Наукові основи удосконалення технології м’ясних продуктів». Автори: Поварова Н.М., Єгоров Б.В.

             

  1. Про затвердження ліцензійних і акредитаційних справ та супутньої документації.

Начальник навчального центру організації освітнього процесу Дец Н.О.

 

  1. Різне.