До засідання Вченої ради ОНТУ № 12 на 15 квітня 2025р.
Подання від проректора з наукової роботи та міжнародних зв’язків О.В.Ольшевської про рекомендації до друку і розповсюдження монографії «Неїстівна їжа: харчові скорботи», автор Віват Г.І., стор. 325.
Рецензенти:
– Колкутіна Вікторія, д.філолог.н., професор, завідувач кафедри журналістики Національного університету «Одеська юридична академія»;
– Купріна Наталя, д.е.н., професор, професор кафедри економіки підприємництва ОНТУ;
– Рева-Лєвшакова Людмила, д.філолог.н., професор, професор кафедри української мови та мовної підготовки іноземців філологічного факультету Одеського національного університету ім. І.І.Мечникова:
– Ткаченко Наталя, д.т.н., професор, професор кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ.
Про рекомендацію до розгляду на Вченій раді ОНТУ підручника та посібників:
Посібники на Вчену раду 15 квітня 2025 р